ByTheMark Sapluuna

ByTheMark Sapluuna – Manuaalinen arviointi helpommaksi

ByTheMark Sapluuna ByTheMark Sapluuna on palvelu manuaaliseen arvosteluun. Palvelun ominaisuudet auttavat sinua antamaan enemmän ja parempaa palautetta opiskelijoillesi vähemmällä vaivalla. Palvelu on helppokäyttöinen verkkosovellus joka pitää huolen harjoitustyöstä opiskelijoiden palautuksesta palautteen lähettämiseen. Peruskäytössä palvelu toimii seuraavasti:

  1. Opettajana luot kurssin ja harjoitustehtävän. Tässä vaiheessa luot tehtävälle rubriikin jonka avulla tehtävä arvostellaan. Lisäksi voit lisätä palautelauseita usein esiintyvien virheiden ja positiivisten asioiden kuvaamiseksi. Kun harjoitustyö on valmis, järjestelmä näyttää sinulle verkko-osoitteen jonka voit antaa opiskelijoille palautusta varten.
  2. Opiskelijat palauttavat harjoitustyöt järjestelmään. Palautus voi olla mikä tahansa tiedosto, esimerkiki PDF tai tekstitiedosto.
  3. Sinä jaat työt arvostelijoille järjestelmässä. Arvostelija voit olla sinä itse, tuntiassistentti tai vertais- tai itsearviointia varten opiskelija. Tämä vaihe on mahdollista automatisoida.
  4. Arvostelijat arvostelevat työt käyttäen luomaasi rubriikkia. Palaute voidaan koostaa palautelauseista tai kirjoittaa käsin.
  5. Palvelu lähettää arvostelun ja palautteen opiskelijalle sähköpostitse.

Hinnoittelu

Palvelu on edelleen koekäytössä ja voit kokeilla sitä ilmaiseksi.