ByTheMark Service

Example of an exercise in ByTheMark ServiceParempia tuloksia vähemmällä vaivalla tarjoava ByTheMark-palvelu mahdollistaa yksilöllisten, automaattisesti arvioitavien harjoitustehtävien käytön osana tietorakenteiden ja algoritmien opetusta. Tehtävävalikoimasta voi koostaa harjoitustehtäviä näitä aihepiirejä käsitteleville kursseille, oli kyseessä sitten ”Tietorakenteet ja algoritmit”, ”Algoritmien suunnittelu ja analyysi” tai vaikkapa ”Spatiaalialgoritmit”.

Palvelun pienimpään pakettiin kuuluu 20 opiskelijatunnusta ja 50 tehtävää. Järjestelmä arvioi vastaukset automaattisesti, antaa niistä palautetta sekä pitää kirjaa ratkotuista tehtävistä ja niiden yhteispistemäärästä. Tehtävät ovat yksilöllisiä ja tarjoavat automaattisesti tuotetun malliratkaisun. Opiskelijoilla on mahdollisuus yrittää ratkaista tehtävä uudelleen – jopa rajattoman monta kertaa. Haluttaessa tehtävät voidaan jakaa aihepiireittäin eri kierroksille, joista jokaisella on oma määräaikansa. Lisäksi opettaja voi seurata opiskelijoiden etenemistä verkossa helppokäyttöisen selainpohjaisen käyttöliittymän avulla. Opettajan ja opiskelijoiden käyttöön tarjoamme helpdesk-tuen joka vastaa palveluun liittyviin teknisiin kysymyksiin.

Vaikka palvelun käyttöönotto ja käyttö ovat helppoja, voimme tarvittaessa järjestää käyttökoulutusta tai antaa helpdesk-tyyppistä neuvontaa opiskelijoille myös opetettavaan asiaan liittyen.

Hinnasto

ByTheMark Service on saatavilla kolmena erikokoisena pakettina. Suurin ero pakettien välillä on kurssilla sallittujen opiskelijoiden lukumäärä.

Small Medium Large
Opiskelijamäärä 20 100 300
Tehtävien lukumäärä 50 50 50
Kielet 2 (suomi ja englanti) 2 (suomi ja englanti) 2 (suomi ja englanti)
Opettajan käyttöliittymä Kyllä Kyllä Kyllä
Tekninen Helpdesk Kyllä Kyllä Kyllä
Hinta 450€* 950€* 1450€*
Pyydä tarjous Pyydä tarjous Pyydä tarjous

Onko kurssisi suurempi? Pyydä tarjous!

* Kaikkiin hintoihin lisätään ALV.