Yritys

By The Mark Oy (Y-tunnus: 2193728-1) on vuonna 2008 perustettu helsinkiläinen yritys, joka kehittää ja tarjoaa palveluita ohjelmoinnin opiskeluun, opettamiseen ja osaamisen automaattiseen arviointiin. Asiakkaitamme ovat mm. yliopistot, lukiot ja erilaiset IT-alan yritykset. Tuotteissamme laadukkaat oppimateriaalit yhdistyvät ainutlaatuisiin harjoitustehtäviin, joista oppijat saavat automaattista mutta henkilökohtaista palautetta. Kehitämme ohjelmistoja ja palveluita asiakaslähtöisesti hyödyntäen avointa lähdekoodia, uusimpia teknologioita ja verkko-opetuksen innovaatioita. Yrityksen perustajat ovat kokeneita verkko-opetuksen tutkijoita ja opettajia, jotka ymmärtävät asiakkaidensa tarpeet.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parempia tuloksia vähemmällä vaivalla. Tämän lupauksen saavutamme seuraavien periaatteiden avulla.

 1. Opettajilta opettajille

  Yhtiömme perustajat ja työntekijät ovat tietotekniikan verkko-opetuksen asiantuntijoita ja opettajia. Hyödynnämme vahvaa pedagogista osaamistamme etsiessämme mielekkäitä ratkaisuja asiakkaidemme ongelmiin. Opettajina kykenemme samaistumaan toisten opettajien tarpeisiin.

 2. Innovatiivisia, mutta testattuja ratkaisuja

  Tietotekniikan opettaminen ja osaamisen arviointi on haastavaa ja niinpä sen avuksi on kehitetty paljon näennäisesti mielekkäitä teknisiä ratkaisuja. Työskentelemme yhdessä oppilaitosten ja tutkijoiden kanssa varmistaaksemme, että käyttämämme menetelmät ja teknologiat ovat tieteellisesti osoitettu toimiviksi ja täyttävät niin oppijan kuin opettajankin vaatimukset.

 3. Helppo käyttöönotto ja ylläpidettävyys

  Haluamme antaa asiakkaillemme vapauden keskittyä siihen mitä he osaavat parhaiten. Oppimisympäristöjen pystyttäminen, ylläpito ja hyvien tehtävien suunnittelu ja toteutus ovat asioita, jotka me hallitsemme. Asiakkaillemme palveluiden käyttöönotto ja käyttö tapahtuu intuitiivisen www-käyttöliittymän avulla helposti mistä tahansa, eikä ylimääräisiä ohjelmia tarvitse asentaa. Tarjoamamme järjestelmän ylläpidosta asiakkaidemme ei tarvitse välittää lainkaan.

 4. Muokattavuus ja uudelleenkäyttö

  Uskomme, että ratkaisujen on sovittava asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin niin opetussisällön kuin opiskelijamäärienkin osalta. Siksi annamme asiakkaidemme valita haluamansa kokonaisuuden laajasta valikoimasta tehtäviä, oppimateriaalia ja oheispalveluita. Mielestämme on tärkeää löytää oikea tasapaino muokattavuuden ja uudelleenkäytön välillä. Palvelumme perustuvatkin avoimen lähdekoodin ohjelmiin, joita olemme jatkokehittäneet soveltumaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Näin pystymme leikkaamaan kehityskuluja merkittävästi ja tarjoamaan palvelumme edullisesti.